juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Schoonmaakonderhoud in huis

Is er schoonmaakonderhoud in huis nodig, dan bent u aan het juiste adres bij schoonmaakbedrijf Van Berkel BV. Professionaliteit staat namelijk voorop bij de dienstverlening en dat betekent dat het werk altijd naar behoren zal worden uitgevoerd. Als schoonmaakbedrijf hebben wij als doel om uiteindelijk een tevreden resultaat neer te zetten.

Schoonmaakonderhoud in huis voor elke woning

De soort woning die u in bezit heeft maakt helemaal niet uit. Gaat het om een appartement, een eengezinswoning of een villa, wij weten er altijd raad mee. Bij de uitvoer van een opdracht hanteren wij een aantal criteria. Zo is communicatie voor ons erg belangrijk. Voordat wij een opdracht gaan uitvoeren bespreken wij eerst uitvoerig de te verrichten werkzaamheden met u. Tijdens het gesprek kunt u precies aangeven wat u van ons verwacht en wij koppelen daarna terug. Indien u speciale wensen heeft kunt u dat ook altijd aangeven.

Kwaliteit en schoonmaak

Naast communicatie is kwaliteit ook belangrijk voor ons en voor u. Al het schoonmaakwerk dat wordt gedaan wordt uitgevoerd door ervaren medewerkers die niet alleen oog voor detail hebben maar ook met de nodige zorg omgaan met uw spullen en uw huis. Als schoonmaakbedrijf zijn wij KIWA-gecertificeerd. Milieubewust werken is belangrijk en onze medewerkers zijn daar speciaal voor opgeleid zodat verspilling wordt voorkomen en correct gebruik een feit is.

Uiteraard is het mogelijk dat er iets niet naar tevredenheid is verricht of dat u een bepaalde vraag heeft. In dat soort gevallen kunt u altijd contact met ons opnemen en wij zorgen ervoor dat uw klacht of extra wens alsnog naar behoren wordt opgelost.Heeft u schoonmaakonderhoud in huis nodig? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met een schoonmaakbedrijf in Hoorn zodat er een passend voorstel gedaan kan worden.