juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Schoonloopmatten

Droogloopmatten en schoonloopmatten lijken sterk op elkaar, maar ze zijn niet helemaal hetzelfde. Een droogloopmat kan net iets meer water opnemen als een schoonloopmat. Een schoonloopmat kan op zijn beurt meer vuil opnemen dan een droogloopmat. Maar het verschil is klein. Als je in een buurt woont waar wordt gebouwd of waar veel zand en modder is, kun je zowel kiezen voor schoonloopmatten als droogloopmatten. Bij de superwoonwinkel zijn ze allebei verkrijgbaar is allerlei soorten en maten. De superwoonwinkel heeft zelfs een snijmachine waarmee deze matten tot op de millimeter nauwkeurig op maat kunnen worden gemaakt.

Schoonloopmatten als decoratie

Schoonloopmatten helpen om jouw woning schoon te houden, zodat je niet zo vaak je vloeren hoeft te poetsen. Maar een schoonloopmat heeft ook decoratieve waarde. Bij de superwoonwinkel zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren. Op die manier heb je de gelegenheid om van je schoonloopmat een opvallend accent te maken achter de voordeur. Als je dat goed doet nodigt het zelfs uit om de voeten te vegen. En je hoeft niet bang te zijn dat de schoonloopmat snel vuil wordt. Het materiaal van de matten is vuilafstotend. Af en toe even uitkloppen volstaat om de mat vele jaren met plezier te gebruiken.

Groot assortiment snel bezorgd

Het prettige van de superwoonwinkel is dat je niet hoeft te sjouwen met de producten die je aanschaft. Vooral bij zware schoonloopmatten is dat een voordeel, want dat zijn onhandige dingen. Het kan best een uitdaging zijn om zo’n mat thuis te krijgen, zelfs als je met de auto bent. Als je schoonloopmatten bestelt bij de superwoonwinkel worden die thuis bezorgd. De meeste producten met een standaardmaat, die voor 16.00 uur worden besteld, heb je de volgende dag al in huis. Als de schoonloopmat op maat gemaakt moet worden kan het iets langer duren.