juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Tuinplantenwinkel

Bestel je planten bij de online tuinplantenwinkel

Omdat ik dol ben op tuinieren kom ik nog wel eens in een tuinplantenwinkel. Het grote nadeel vind ik alleen dat je zoveel moet slepen met planten. Bij de meeste tuincentra kun je je auto wel dichtbij parkeren maar je moet wel met de kar vol planten de winkel door en zie ze daarna maar eens in je auto te krijgen. Grote planten kunnen daar ook door beschadigen.

TuinplantenwinkelVeel keuze bij de online tuinplantenwinkel

Bij de tuinclub waar ik bij zit, werd ik gewezen op de mogelijkheid om online planten te kopen, via de online tuinplantenwinkel. Dit heb ik nu een aantal keer geprobeerd en ik vind het ideaal. Er is veel keuze, je kunt bijvoorbeeld terecht voor vaste planten maar ook voor eenjarige planten, voor heesters, hagen en klimplanten en zelfs voor bomen en fruitplanten en -bomen. Ook kun je in de webwinkel potgrond en bemesting kopen zodat je direct aan de slag kunt.

TuinplantenwinkelDe online specialist op het gebied van tuinplanten

De online tuinplantenwinkel is een echte specialist. Ze hebben naast de webshop namelijk ook nog een winkel met ruim 30.000 m2 aan tuinplanten. Deze winkel vind je in Knegsel. Bestel je online dan wordt je bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Je planten komen dus altijd goed aan en er wordt zorgvuldig mee omgegaan. Bestel je voor meer dan € 75,00 dan is bezorgen gratis. Bovendien worden alle tuinplanten geleverd met aangroeigarantie.

Bespaar ook tuin, stress en gedoe en bestel jouw tuinplanten online

Met de online tuinplantenwinkel hoef je jouw tuin niet meer uit om te tuinieren. Het heeft me veel tijd, stress en gedoe bespaard. Mijn tuin staat er weer prachtig bij en als ik weer planten nodig heb dan bestel ik ze direct bij de online plantenwinkel. Kijk voor het volledige assortiment op de website.