juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Cortenstalen plantenbakken

Mooie uitstraling met cortenstalen plantenbakken

Op dit moment ben je waarschijnlijk nog niet bezig om de tuin gereed te maken voor de lente. Het is nog hartje winter, maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken! Een tuin opknappen doen wij allemaal graag zodat we in de zomer hiervan kunnen genieten. De tegels worden schoongemaakt en je gaat inmiddels langzaam op zoek naar nieuwe planten en bloembakken. Online zijn er meer dan genoeg varianten om te gebruiken in de tuin. Toch zijn de cortenstalen plantenbakken onmisbaar in iedere tuin! Het past overal en met iedere plant komt het schitterend tot zijn recht.

Nu rest natuurlijk nog wel de vraag welke afmeting je gaat gebruiken voor in de tuin. Een rechthoekige variant of toch het vierkante exemplaar? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is verkrijgbaar. Met de cortenstalen plantenbakken zorg jij ervoor dat jouw tuin er onwijs mooi uitziet. De planten komen tot zijn recht en daar kan je van genieten!

Cortenstalen plantenbakken

Kies jouw favoriete afmeting!

Niet iedere vorm past in jouw tuin wat logisch is. Maar toch zijn er alsnog genoeg mogelijkheid om cortenstalen plantenbakken in jouw tuin te plaatsen. Wanneer je in een tuin vrijwel alles vierkant hebt, dan kan je de vierkante cortenstalen bak bestellen. Ook zou een rechthoekige variant perfect passen! Verdiep je in de plantenbakken welke je nu al kunt bestellen!