juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Prachtige vijgenboom groot

Bekijk de vijgenboom groot bij Tropic trees. Voor de lage vanaf prijs van 25,= euro kun je al een vijgenboom bezitten. Bijzonder zijn de vijgen zelf, deze zijn zo gezond dat de vrucht als medicinaal te omschrijven is. Daarbij geeft de vrucht een bijzondere geur. Het ruikt zoetig. Bij een vijgenboom zie je de seizoenen voorbij trekken; een vijgenboom groot is echt zoiets waaraan je kan zien dat hoe mooi de natuur is. Het is van belang dat het ruimte heeft, ook al geeft Tropic trees van tevoren op hoe groot de boom gaat worden. Een vijgenboom is voor in de grote tuin.

Exotische planten en bomen voor iedereen en overal

De vijgenboom groot is voor in de grote tuin, en niet iedereen heeft een grote tuin. Bovenaan de internetpagina zitten de tabbladen en daar kun je selecteren. Tropic trees heeft ook boompjes en planten geschikt voor het balkon of binnen op de vensterbank. Bijvoorbeeld rechtsboven in de navigatie staan de planten voor binnen. Tevens heeft Tropic trees limoenenplanten, olijfbomen en ook druiven voor een lage prijs. Alles is eigen import en dat geeft veel voordelen. Zo zijn de boompjes en planten gezond, als er een ziekte inzit wordt het niet ingekocht en ingevoerd. Omdat er geen tussenhandel is zijn de prijzen laag.

Bijzondere exotische bomen en planten doen het goed in het kille Nederland

Het is opvallend dat een vijgenboom groot het zo goed doet in ons klimaat. Tropic trees heeft winterharde bomen en planten in het assortiment die het hele jaar door buiten kunnen staan, die overleven zelfs een periode met vorst. Het is mooi om van dat exotische tussen de inheemse vegetatie te hebben, het geeft wat variatie. Kamerplanten zijn altijd exotisch, en daarin is ook mooi te variëren. In kantoortuinen kunnen de planten weleens eentonig zijn. Terwijl deze belangrijk zijn om een prettige werkplek te creëren. Bekijk dus het assortiment van tropic trees en breng wat variatie aan.