juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Haagplanten online kopen?

Dat kan met één druk op de knop! Bij Tuinplant.nl vindt u meer dan 100 soorten haagplanten van eigen kwekerij, zodat u voldoende keuze heeft. Een haag kan dienen als erfafscheiding, maar ook als speels element in de tuin die zorgt voor hoogte en diepte. Haagplanten bestellen is bij Tuinplant.nl heel eenvoudig.

 

Soorten hagen bij Tuinplant.nl

Of u nu groenblijvende haagplanten wilt, een lage heg of juist een kleurrijke haag, er is genoeg keuze. Wilt u het hele jaar een haag met blad eraan? Kies dan voor een groenblijvende haag, zoals de taxushaag, de ligusterhaag, de laurierhaag of bijvoorbeeld de glansmispelhaag. De beukenhaag is half bladhoudend. Wilt u graag een roodkleurige haag? Denk dan eens aan de rode beukenhaag of de glansmispel. De rhododendron is ook zeer geschikt als haag en siert de tuin één of twee keer per jaar op met prachtige grote bloemen. Bladverliezende hagen zijn kaal in de winter, maar bloeien des te uitbundiger in de zomer. Zoek op onze website met de filter en met een paar klikken kunt u vanuit huis uw heg kopen.

Hagen planten en snoeien

Gebruik bij het planten van hagen altijd de speciale aanplantgrond. Snoeien kan vrijwel direct op de gewenste hoogte of vorm. Het fijne van de meeste hagen is dat u er weinig omzien naar heeft. Zolang u ze 1 of 2 keer per jaar bemest of snoeit heeft u een prachtige haag! Van najaar tot de lente zijn hagen goedkoper aan te schaffen, omdat ze dan verkrijgbaar zijn met kale wortels.

 

Deskundig advies

Wilt u advies? We helpen u graag met uw keuzes. U kunt bij ons ook terecht voor een professioneel tuinontwerp of beplantingsplan. En indien gewenst planten we alles ook voor u in. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw haagplanten kopen kan nu heel eenvoudig via Tuinplant.nl. Maak uw keuze online en wij bezorgen het bij u thuis.