juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

houten barkruk

Verschillende type houten barkrukken

Ben jij op zoek naar houten barkrukken? Dan is het natuurlijk wel van belang dat je weet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van het type barkruk en weet je zeker dat je een mooi model zult aanschaffen die bij de rest van jouw interieur zal passen. Heb jij naar aanleiding van dit artikel nog vragen over het type barkruk? Neem dan contact op met een woningspecialist zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult maken.

Met of zonder rugleuning

Als je besluit om te kiezen voor houten barkrukken is het als eerst van groot belang om te kijken naar de mogelijkheden voor het aanschaffen van houten barkrukken inclusief of exclusief een rugleuning. Een rugleuning is qua zitcomfort natuurlijk wel een stuk beter, maar de vraag is dan ook of dit goed bij de rest van je interieur past. Om hier antwoord op te geven is het goed om hier vooraf een keuze in te maken zodat je de selectie van barkrukken kunt minimaliseren.

Kleur van de poten

Tot slot is het ook goed om te kijken naar de kleur van de poten. Zo is het bijvoorbeeld ook een trend om barkrukken aan te schaffen met een houten zitvlak die voorzien zijn van zwarte poten. Hierdoor krijg je een prachtige look en worden de barkrukken een echte eye- catcher.

houten barkrukken