juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Veerringen

Veerringen voor zekerheid in je klussen

Veerringen zijn ringetjes die in verschillende formaten verkrijgbaar zijn. Er zit in de ring een kleine opening. Deze opening staat een klein beetje open. Veerringen zijn vlak en kunnen over schroeven of draadeinden geplaatst worden. Je kunt veerringen ook onder een schroef, bout of moer plaatsen. Soms worden veerringen ook borgringen genoemd. Veerringen zorgen voor de borging van bouten en moeren en zijn daarmee onmisbaar. Ze voorkomen namelijk dat bouten of moeren lostrillen op den duur. Als je een moer met een veerring erg strak aandraait, vervormt de veerring een klein beetje. Dit zorgt ervoor dat de moer extra goed vast komt te zitten. 

Veerringen

Twee types, veel formaten

Op deze pagina zie je het assortiment aan veerringen van bevestigingsexpert. Het is een ruim assortiment aan veerringen, maar eigenlijk zijn er twee types. De hoeveelheid opties komt vooral door de verschillen in diameter. Deze diameters lopen namelijk van 3 tot en met 36 millimeter in opties. Voor de beeldvorming: 3 millimeter is heel erg klein, terwijl 36 millimeter ruim 3,5 centimeter is. De types veerringen zijn DIN 127-B en DIN 7980. De DIN 7980 veerringen zijn van verzinkt staal, waar de DIN 127-B van RVS zijn. 

Veerringen bestellen bij bevestigingsexpert

Welke soort en welk formaat veerringen je ook nodig hebt, je kunt op deze pagina zoeken naar de juiste veerringen voor jouw klus. Bevestigingsexpert verkoopt merken van hoge kwaliteit, zodat je in ieder geval zeker bent dat je een kwaliteitsproduct of merk in huis haalt. De meeste bestellingen worden binnen een dag verzonden. Je moet hierbij wel opletten of je producten op voorraad zijn op het moment van bestelling, anders kan het langer duren.