juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Hoe de productiviteit van medewerkers verhogen?

Ben je ondernemer? Of misschien worstel je met het moderniseren van jouw kantoor en het plannen van een verandering van stijl? In elk van deze gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Een bedrijf is net klaar met de renovatie, wat gepaard ging met een complete metamorfose van het interieur, wat bij de lampenwinkel op hun beurt inspireerde om een ​​gids te maken die anderen helpt deze moeilijke periode te overleven. En aangezien onze renovatie gericht was op elektriciteit en wij bij een lampenwinkel verlichting het beste kennen, kunnen wij je op dit gebied probleemloos adviseren.

Tactiek is de sleutel

We weten dat het cliché klinkt, maar elke verbouwing, reorganisatie en renovatie heeft een degelijk plan nodig. Als je een werknemer bent, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Als jij de baas bent, wordt het een beetje ingewikkelder. Tenzij je een interieurontwerp- en architectuurbedrijf bezit, is het goed om naar een professional te luisteren. Je wilt geen tijd verspillen aan lege dromen, en na de implementatie kom je erachter dat de fontein in het midden van de receptiebalie geen goed idee was, en de deur kan niet volledig worden geopend omdat de muur dit verhindert. Gezond verstand en geduld zullen vruchten afwerpen. Raadpleeg bij het installeren van nieuwe verlichting een elektricien die weet hoe de kabels worden geleid en waar ze onder het gips vandaan kunnen worden geleid. De volgende stap zal zijn om die punten te selecteren waar de lampen zullen worden geplaatst. In het geval van kantoren schrijven bouwnormen voor dat je een minimale lichtintensiteit van 500 lumen per vierkante meter nodig hebt om je bureaus te verlichten. Je kunt zelf het totale aantal lampen en de onderlinge afstand plannen, of je kunt de adviseurs in de lampenwinkel om hulp vragen.

Natuurlijkheid boven alles

Zodra alle kabels veilig naar buiten zijn geleid, is het tijd voor het leukere deel, het kiezen van de fittingen. Allereerst moet je je laten leiden door het comfort van uzelf en de medewerkers. Je zit tenslotte acht uur per dag op kantoor, dat is een derde van een dag! Niemand wil zich slecht voelen op het werk. Bovendien kan onvoldoende verlichting stress en vermoeidheid veroorzaken, en zelfs ernstigere gezondheidsproblemen. Het beste type licht is natuurlijk. Zorg ervoor dat de bureaus zo groot mogelijk bij de ramen staan. Denk eraan om ze niet onnodig te bedekken! Alleen jaloezieën of rolluiken zijn nuttig, waardoor je het zonlicht kunt beperken als de ramen op het westen of het zuiden zijn gericht. Als je echter niet zoveel daglicht kunt geven als je nodig hebt, moet je investeren in goede verlichting.