juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Betonpoerengigant levert uit eigen fabriek

De Betonpoerengigant is al bijna 10 jaar de specialist in betonpoeren. Ze hebben voordelige betonpoeren van topkwaliteit die voor de fundering van vele bouwwerken zorgen. Er zijn verschillende betonpoeren voor slagbomen, speeltoestellen, schuttingen, pergola’s of bijvoorbeeld schuren. De Betonpoerengigant heeft een ruime voorraad betonpoeren die snel naar elk adres in Nederland en België verzonden kunnen worden. Dit is natuurlijk ideaal omdat je zo de betonpoeren gewoon aan de deur geleverd krijgt zonder dat je ze zelf in je auto moet sjouwen. Mocht je toch de producten willen afhalen, dan kan dat in de winkel in Lunteren. 

Verschillende soorten betonpoeren

Er zijn vele verschillende soorten betonpoeren. Bij de Betonpoerengigant kan je een ruim aanbod aan verschillende betonpoeren vinden. Zo heb je verschillende maten voor grotere en kleinere bouwwerken. Als een staander 10x10cm is, dan is het advies om een betonpoer van 15x15cm te nemen. Ook zijn er verschillende kleuren betonpoeren. De betonpoer steekt namelijk altijd een stukje boven de grond uit, waardoor het dus fijn is als de betonpoer goed bij de kleur van het bouwwerk past. Verder zijn er rechte betonpoeren en trapezevormige betonpoeren. De rechte betonpoeren zijn bijvoorbeeld ideaal voor schuttingen omdat deze strak tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Trapezevormige betonpoeren zijn juist weer handiger voor zwaardere bouwwerken omdat de vorm ervoor zorgt dat de draagkracht beter verdeeld wordt. 

De Betonpoerengigant

Via de website van de Betonpoerengigant kun je gemakkelijk online betonpoeren bestellen. Ook verschillend bevestigingsmateriaal kun je er eenvoudig bij bestellen. Als je niet zeker weet welke betonpoeren je nodig hebt voor jouw bouwwerk dan kun je via de website meer informatie vinden over de verschillende betonpoeren en hoe je het makkelijkst de betonpoeren plaatst. Mocht je nog meer advies nodig hebben dan kun je ook altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van de Betonpoerengigant. Zij kunnen jou verder helpen met al je vragen.