juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

logo-bouw-handel

Aanrader: Rookkanaal bij Bouw-handel

Sinds kort hebben wij besloten om een kachel te installeren in ons huis. Daarbij hebben wij natuurlijk een Rookkanaal nodig. Nu is mijn broer erg handig en kunnen wij dit samen maken in ons huis. Toch willen wij nog advies krijgen als wij dit product gaan bestellen. Het leek ons verstandig om het internet op te gaan en naar de verschillende mogelijkheden te kijken.

Internetopstand3

Op het internet komen veel bedrijven naar voren die allemaal een goed rookkanaal aanbieden. Toch is er maar een bedrijf die mijn vertrouwen gelijk gewonnen heeft, namelijk Bouw-handel. Bouw-handel weet als geen ander om het beste resultaat te leveren en hebben een zeer aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. In de tussentijd heeft mijn broer de kachel gekocht en weet hij de afmetingen ervan voor het rookkanaal. Ook kreeg ik van hem te horen dat je bij Bouw-handel moest zijn voor de beste kanalen. Nu werd het mij dan ook al gauw duidelijk: hier gaan wij onze producten bestellen! Nadat wij de adviezen en tips hebben gelezen op de website, hebben wij het product uitgekozen. Toch had ik nog enkele vragen over het uitgekozen product en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers.

Contactopstand7

Het contact tussen mij en de medewerkers verliep soepel. De medewerker weet duidelijk waar hij het over heeft en hielp mij erg goed. Even later hebben wij het product besteld en kijken wij er nu al naar uit om het te installeren, geweldig bedrijf!