juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Zoek jij mooie vlaggenmast verlichting?

vlaggenmast verlichting is een van de opties die je hebt als jij graag je tuin wilt verlichten in de wintermaanden. Een sfeervol verlichte tuin is mooi om te zien en het brengt wat sfeer en licht in de vaak zo grijze, donkere en sombere wintermaanden. Je kunt vlaggenmast verlichting in veel verschillende varianten krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld een lichtslang om de mast heen wikkelen, maar er zijn ook speciale kerstverlichtingen die je als het ware in de top van de mast kunt hijsen. Er zijn dus veel mogelijkheden, als je op zoek bent naar stijlvolle en sfeervolle varianten, kies dan voor de producten van Fairybell!

vlaggenmast verlichting in de vorm van een kerstboom

Zoals gezegd zijn er veel lichtproducten die je buiten kunt gebruiken. Fairybell maakt vlaggenmast verlichting in de vorm van een kerstboom. De lampjes zitten hierbij verwerkt in een soort van taps toelopend net, maar dan wel op zo’n manier dat er een speelse uitstraling bereikt wordt. De ‘draden’ zijn niet strak gespannen, maar het zijn eigenlijk een soort loshangende guirlandes. Hierdoor krijg je een speels effect, het ziet er niet strak uit, maar juist losjes. Een echte kerstboom is immers ook niet strak van vorm! Het leuke van Fairybell vlaggenmast verlichting is ook dat deze in veel verschillende varianten gemaakt wordt. Zo kun je kiezen uit verschillende hoogtes, aangezien vlaggenmasten ook in verschillende hoogtes gemaakt worden. Of je nu dus een mast van zes meter hebt of eentje van maar liefst twaalf meter, zij bieden altijd een lichtjesboom die de perfecte maat heeft! Meet dus altijd even je mast na, om er zeker van te zijn dat de vlaggenmast verlichting die jij uitkiest ook daadwerkelijk van top tot bijna aan de grond komt. Maar dat is niet het enige punt waarop de diverse exemplaren van elkaar verschillen!

Veel verschillen

Zo kun je kiezen voor een vlaggenmast verlichting die uitgevoerd is met allemaal witte lampjes, maar je kunt ook juist kiezen voor multicolor lichtjes. Dit geeft natuurlijk een heel ander effect. Daarnaast zijn dezelfde formaten Fairybells ook verkrijgbaar met verschillende aantallen lampjes. Een exemplaar van zes meter hoogte kun je bijvoorbeeld krijgen met 900 lampjes, maar ook met 2000 stuks. Om een goed beeld te krijgen van al deze verschillende opties, is het goed om naar de website van kerstverlichtingbuiten.com te gaan. Zij bieden namelijk een ruime keus aan vlaggenmast verlichting van dit merk aan en hebben bij iedere variant duidelijke foto’s staan. Zo krijg jij een goed beeld van hoe het geheel eruit komt te zien en kun je een weloverwogen keus maken! Je kunt bij kerstverlichtingbuiten.com bovendien terecht voor verschillende attributen die goed van pas komen bij deze lichtkerstbomen:

  • deelbare vlaggenmasten
  • opbergtassen
  • verlengsnoeren
  • bodemkruizen

Heb je zelf nog geen mast in de tuin staan, dan kun je met behulp van een deelbare mast toch deze lichtjesbomen opzetten in je tuin! In de opbergtas kun je alles netjes bij elkaar bewaren en de bodemkruizen zorgen ervoor dat de boom mooi in model blijft als je hem opgehangen hebt. Wil jij vlaggenmast verlichting kopen, dan doe je er dus goed aan om naar kerstverlichtingbuiten.com te gaan!