juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Zoek jij mooie kerstkransen?

Een van de oudste vormen van kerstdecoratie zijn waarschijnlijk de kerstkransen. Deze zouden dan ook eigenlijk niet in jouw huis mogen ontbreken. Heb jij een winkel, restaurant of een hotel? Ook dan is het kopen van in ieder geval één krans een uitstekende keus. Kerstkransen op voordeuren geven meteen een gezellige kerstsfeer en ze laten je welkom voelen. Dat is niet alleen leuk voor gasten die bij jou langskomen, maar ook voor jezelf. Zo stap je elke keer weer met een goed gevoel naar binnen en heb je meteen het kerstgevoel helemaal te pakken!

Kerstkransen maken of kopen

Er zijn heel veel verschillende objecten waar jij je woning of je pand mee kunt versieren en verlichten in de donkere dagen voor kerst. Het leuke van kerstkransen is dat deze in heel veel verschillende variaties te krijgen zijn en dat je ze ook altijd kunt personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld zelf een krans maken, waarbij je echt alle onderdelen helemaal zelf in elkaar knutselt. Of je neemt een ronde basis en gaat deze decoreren. Er worden ook ieder jaar diverse workshops gegeven door bijvoorbeeld etaleurs, decorateurs en bloemenzaken waarin je zelf aan de slag kunt gaan met het maken van een mooi exemplaar. Maar je kunt kerstkransen natuurlijk ook gewoon kant en klaar kopen, bijvoorbeeld via kerstverlichtingbuiten.com. De lichtjes zitten er bij deze kransen al in verwerkt, zodat je hier zelf niet mee aan de slag hoeft te gaan. Doordat het speciale buitenlichtjes zijn, kun je deze exemplaren zowel buitenshuis als binnenshuis ophangen. Je kunt ze natuurlijk persoonlijker maken door zelf wat decoratie toe te voegen. Denk aan kleine kerstballen of andere kersthangers, maar ook aan dennenappels of slingers van cranberries. Op die manier maak je de kerstkransen echt eigen. Je kunt de decoratie bovendien ieder jaar veranderen, zodat het er iedere keer uitziet alsof jij een compleet nieuwe kerstkrans hebt hangen!

Waar hang je ze op?

Heb jij kerstkransen gekocht, dan is het natuurlijk de vraag waar jij deze nu het beste op kunt hangen. De voordeur van je woning of de ingang van je restaurant of hotel is daarvoor natuurlijk een uitstekende keus. Koop je er maar één, dan hang je hem daar het beste op. Maar er zijn natuurlijk meerdere plekken waar ze goed tot hun recht kunnen kopen. Je kunt ze bijvoorbeeld ook heel goed ophangen aan andere deuren in je pand of je kiest er voor om een krans op te hangen boven de haard. Waar je ze ook ophangt, het ziet er altijd sfeervol uit! Bij kerstverlichtingbuiten.com kun je kerstkransen in twee verschillende uitvoeringen kopen. Je kunt kiezen voor een doorsnede van 75 centimeter met 200 lampjes of een doorsnede van 100 centimeter met 300 lampjes. Koop je bij hen kransen, kijk dan ook of je nog aansluitmaterialen nodig hebt, zoals:

  • koppelbare verlengsnoeren
  • dimmers
  • schemerschakelaars
  • aansluitsnoer

Kijk altijd welke materialen passen bij jouw specifieke situatie, zodat je alles op een gemakkelijke en veilige manier aan kunt sluiten. Ben jij op zoek naar mooie kerstkransen met veel takjes en lichtjes? Neem dan eens een kijkje bij kerstverlichtingbuiten.com!