juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Triple glas bestellen?

Triple glas is vergelijkbaar met dubbel glas. Echter, zoals de naam al zegt, zit er bij triple glas een extra derde glasplaat in. Samen met de extra tussenruimte die met gas gevuld wordt, zorgt dit er voor dat de isolatiewaarde sterk verbeterd wordt. Bij triple glas is er dus sprake van 3 glasplaten, en twee spouwruimtes. Triple glas brengt talloze mogelijkheden voor uw huis of bedrijf. U kan bijvoorbeeld kiezen met het toepassen van figuurglas, zonwerendglas, veiligheidsglas en nog veel meer. De opties zijn eindeloos! Neem dus snel een kijkje bij de glasgigant, en vind naast triple glas ook alle andere glasproducten die u nodig kan hebben voor uw huishouden. 

Toepassingen van Triple glas

Triple glas heeft enkele toepassingen, die voordeel geven op dubbel glas en natuurlijk enkel glas. Een voorbeeld hiervan is dus dat het de isolatiewaarde van uw huis sterk verbeterd. Dit geld zowel voor warmte isolatie als geluid isolatie. Daarnaast kan het glas altijd geplaatst worden in nieuwe kozijnen, van zowel kunststof als hout. Bij het plaatsen van triple glas moet u echter wel letten op de totale dikte van het glaspakket, die bij elk product op onze website vermeld staat. Zo staat u niet voor onverwachte verassingen. 

Een ander voordeel van triple glas is dat u door de extra warmte isolatie op lange termijn extra stook kosten bespaard, zowel als andere kosten. De ramen bieden een uitstekende warmteisolatie, wat ideaal is voor zowel de warme zomerdagen als de koude winterdagen. 

U kan triple glas eenvoudig en snel bestellen bij de glasgigant in 3 simpele stappen:

  1. Kies uw product. U kiest het gewenste product en voert de aantallen, afmetingen en eventuele producties in.
  2. Direct meebestellen. Voeg eventueel extra benodigde materialen van onze website toe aan uw winkelmandje.
  3. Bestelling afronden. U kiest de gewenste afhaal- of leverdatum, controleert de bestelling en betaalt veilig. 

Daarnaast hebben wij bij de glasgigant ook nog een pagina met vragen gesteld door klanten over Triple Glas. Hier kan u altijd tussen kijken bij eventuele vragen, of also extra informatie nodig heeft over het product. Zo staat er meer tussen over afwijkende vorm, condensvorming, belangrijke dingen waar u rekening mee moet houden en het gewicht. Neem dus gerust een kijkje bij deze FAQ, en als u vraag er niet tussen staat, neem dan graag contact op met onze klantenservice, zodat wij u verder kunnen helpen. 

De glasgigant: Voor uw glaswerk

Wilt u gemakkelijk en snel online glas bestellen? Zoek dan niet verder! Bij de glasgigant bieden wij verschillende soorten glas aan, perfect voor uw toepassing. Denk hierbij aan bijvoorbeeld enkel glas, dubbel glas, triple glas, ventilatieroosters, spiegels en bijbehorende materialen. In alle maten en vormen is ons glas beschikbaar, dus neem gerust een kijkje tussen ons assortiment. Wij hopen u goed te kunnen helpen met het vinden van de juiste glasplaten voor uw pand. 

Wacht dus niet langer, en bekijk snel de mogelijkheden voor triple glas op de website van glasgigant. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste glasplaten en of benodigdheden, zodat u er jarenlang zorgenloos van kan genieten. Wij bieden immers alleen de hoogste kwaliteit aan!