juli 19, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Voordelen van een hottub

Zit je er over na te denken om een 2 persoons hottub aan te schaffen? Het is de ultieme manier om optimaal te genieten van je tuin op elk moment in het hele jaar. Het warme bad biedt je de mogelijkheid om jaarrond in je tuin te genieten en helemaal tot rust te komen. Super fijn als je in huis vaak moeite hebt om te ontspannen of gewoon heel graag buiten geniet van de natuur. Je kan ook samen genieten van de hottub. Denk aan romantische winteravonden samen sterren kijken in een warm bad, maar ook gezellig met je vrienden ontspannen. We hebben een paar voordelen van de hottub voor je op een rijtje gezet.

Het gebruik is erg simpel

Heb je je hottub gevuld met water? Dan kan je meteen aan de slag. Geen moeilijke instructies voor het opwarmen of een temperatuur die heel langzaam omhoog gaat. Met een hottub gooi je de houtkachel vol met hout en het opwarmen kan beginnen. Vaak kan je binnen enkele uren al genieten van je warme bad. Als je wilt dat je bad nog sneller opwarmt, kan je het bad tijdelijk overdekken met een speciale hoes. Hierdoor blijft er meer warmte in de hottub en kan je nog sneller genieten van je buitenbad. Naast een hottub voor 2 personen kan je ook kiezen voor een 4 persoons hottub!

Erg makkelijk in onderhoud

Ook het onderhoud van de hottub is een groot voordeel wat zeker niet vergeten mag worden. Je vult je hottub met water, gooit hout in de kachel en gaan met die banaan. Het wordt aangeraden om eens in de drie maanden het water van het bad te verversen en het water goed te onderhouden met de speciale schoonmaakmiddelen. Hierdoor kan je langer genieten van het schone water. Verder ga je aan de hand van hoe vaak je de hottub gebruikt, af en toe met een staalborstel door de houtkachel heen. Hierdoor houd je de prestaties van het verwarmen van het water hoog.