juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

velvet boxspring

Waarom een velvet boxspring kopen?

Een toenemend aantal slaapliefhebbers in Nederland heeft in de afgelopen tijd de vele voordelen van een velvet boxspring ontdekt. Boxsprings hebben, als alternatief voor een doorsnee bed, meerdere aantrekkelijke kenmerken. Kenmerken die het slapen in een boxspring best wel verslavend maken. Wat er zo prettig is aan een boxspring van goede kwaliteit in de kleur velvet? Dat leggen we in dit blog aan je uit!

Slapen in een velvet boxspring is een superieure ervaring

Velvet is een zachte en een rustgevende kleur, die perfect in elke slaapkamer past. Koop je dus een boxspring velvet, dan creëer je al automatisch een hoop kalmte in het interieur. Een velvet boxspring is een echte eyecatcher in de slaapkamer en visueel prachtig om te zien. Daarbij is het prettig dat de kleur velvet met veel andere kleuren te combineren is. Met name met kleuren als wit, zwart, grijs, maar ook met roodtinten of de kleur lichtblauw komt velvet als kleur prachtig en stijlvol uit de verf.

velvet boxspring

Goed voor je lighouding, rug en benen

een van de belangrijkste redenen om een boxspring te kopen, is de fijne lighouding ene ondersteuning van dit type bedden. Door het verensysteem en de zachte matrassen van boxsprings, krijgt je lichaam – zowel je rug als je benen – de meest optimale ondersteuning. Het resultaat hiervan is dat je uitermate ontspannend in je bed ligt, geen last van je rug of benen meer hebt als je wakker wordt en dus… kunt genieten van een perfecte nachtrust!

De instap- en uitstaphoogte idealer dan bij een gewoon bed

Typerend voor boxsprings is dat de instap- en uitstaphoogte hoger zijn dan gemiddeld. Dit houdt in dat je eenvoudiger je bed inkomt en er ook weer gemakkelijk uit kunt komen in de ochtend. Vooral mensen met ouderdomsklachten, zoals stramme spieren, of mensen die kampen met reumatische problemen, hebben baat bij de hogere instap en uitstap van boxsprings.

Een enorm assortiment boxsprings

Wie op zoek is naar een boxspring van velvet in welke stijl en formaat dan ook, gaat zeker in die missie slagen. Speciaalzaken en beddenwinkels hebben tegenwoordig namelijk ene haast onbeperkt assortiment boxsprings en bedden beschikbaar. Laat je verrassen door de variatie en mogelijkheden!