juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

woning ontruiming

Tips die jouw verhuizing eenvoudiger maken

Hoera! u heeft een nieuwe woning, van harte gefeliciteerd. Een nieuwe woning is vaak een hele mooie en spannende stap. Echter heeft het vaak ook veel voeten in de aarde: de verhuizing staat voor de deur. Deze wilt u uiteraard zo spoedig en vlekkeloos als mogelijk laten verlopen. Onderstaand geven we u wat verhuistips, zodat u zo met een gerust hart kan toeleven naar de toekomstige periode in uw nieuwe woning.

  1. Verhuismaterialen

Een van de belangrijkste dingen bij een verhuizing, zijn misschien wel de verhuismaterialen. Daarbij denkt u natuurlijk als eerste aan de verhuisdozen. Stevige verhuisdozen helpen u om uw inboedel veilig van A naar B te brengen.  Zorg ervoor dat de verhuisdozen ook makkelijk op elkaar te stapelen zijn, zodat ze zo min mogelijk loze ruimte innemen in de verhuiswagen. Verhuisdozen nodig? Bij Verhuisservice Holland Movers kunt u kwaliteits-verhuisdozen huren en kopen, en ook helpen ze u graag met overige verhuiszaken.

Ook verhuisdekens zijn cruciaal bij een verhuizing. Door gebruik te maken van deze dekens, kunt u uw lastig te vervoeren objecten zo goed mogelijk weten te beschermen tegen schade, en zo veilig de plaats van bestemming te laten bereiken. 

  1. Verhuislift

Verhuist u naar een bovenverdieping? Dan kan een verhuislift u een hoop gezeul en gesjouw besparen. Ook passen misschien niet alle meubels door het portiek, of over de galerij. In dat geval kan het huren van een verhuislift de ideale oplossing zijn. Ook bij de oudere smallere woningen is het soms onmogelijk om bepaalde meubels de trap op te krijgen, maar met een verhuislift kunnen deze vaak toch op de juiste plek terecht komen. 

  1. verhuisservice

Om de verhuizing zo spoedig mogelijk en zonder stress te laten verlopen, heeft u ook de mogelijkheid om uw verhuizing volledig uit handen te geven. Gaat u binnenkort naar Hilversum verhuizen? Dan kan Verhuisbedrijf Hilversum alles voor u regelen.