juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Logo LetsLeds

Tip voor voordelige led verlichting in Eindhoven

Ben je onlangs verhuisd naar jouw nieuwe woning in EIndhoven of wil je simpelweg een sfeervolle sfeer geven aan een gewenste ruimte in jouw woning? Dan ben je voor led verlichting Eindhoven bij Letsleds aan het juiste adres. 

De voordelen van led verlichting 

Led verlichting is onder andere beschikbaar in verschillende fittingen, kleuren en sterkten. Eindhoven staat in Nederland bekend als de lichtstad en is een zeer levendige stad met 225.000 inwoners. In deze woning en in de levendige industrie wordt veel gebruik gemaakt van led verlichting. In de winkel van Letsleds worden onder andere grote en kleine fittingen van de afmeting E27 en E17 aangeboden. De levensduur van de led lampen ligt vele malen hoger dan die van een halogeenlamp en goedkoop. De led lampen gaan namelijk wel tot 50.000 branduren mee. Led verlichting verbruikt in tegenstelling tot gloeilampen en halogeenlampen een aanzienlijk stuk minder stroom waardoor je direct zult besparen op jouw energierekening. Traditionele verlichting verbruikt namelijk 10 tot 35% van alle energietoevoer voor het afgeven van licht. Led verlichting kan tot wel 85% van de energie omzetten in licht. Ook is de snelle inschakeltijd waar een led lamp binnen een fractie van een seconde ingeschakeld is. 

Woonkamer

Een zeer ruim assortiment en een snelle levertijd 

Bij letsleds zul je een zeer ruime keuze hebben tussen veel verschillende led producten omdat het bedrijf een zeer ruim assortiment aanbiedt. Wanneer je voor 17.00 uur een bestelling hebt bevestigd zal deze de volgende dag al worden geleverd. Voor led verlichting Windveren ben je bij Letsleds daarom absoluut aan het juiste adres.