juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

The Stylebox

The Stylebox heeft de mooiste slaapkamer inspiratie

The Stylebox

Slaapkamer inspiratie

Al eerder ben ik op zoek gegaan naar interieur inspiratie op het internet, en dat heb ik altijd kunnen vinden op The Stylebox. Dit keer was mijn slaapkamer aan de beurt dus ging ik linea recta naar The Stylebox. Wat ik daar allemaal tegenkwam viel me absoluut niet tegen, en nu kan ik zelfs niet eens kiezen wat ik voor mijn slaapkamer wil doen dit jaar! Altijd aan het begin van het jaar maak ik een nieuw ontwerp voor mijn slaapkamer. Soms verf ik de muren dan ook, maar meestal koop ik nieuwe dekbedovertrekken en kies ik nieuwe kleuren uit voor de accessoires. Afgelopen jaar heb ik veel gewerkt met roze en grijs, komend jaar ga ik voor wat warmere kleuren.

The Stylebox

Een mooie sfeer in huis

Ik ben erachter gekomen dat elke symfonie van kleuren een sfeer oplevert in huis. Wil je in de winter voor een warmere sfeer, een vollere sfeer gaan? Dan werken rood en oranje tinten toch het beste. Een goede oplossing om gelijk zo’n kleur door te voeren in je interieur is door een vloerkleed te plaatsen of een sprei over de bank te leggen. Voor in de slaapkamer kun je natuurlijk ook een sprei gebruiken. Dan hoef je niet eens nieuwe inkopen te doen wat betreft bed textiel.

Wat er nu precies gebeurt met mijn slaapkamer is ook voor mij nog niet helemaal duidelijk, wanneer hij af is zal ik een nieuw artikel plaatsen!

Bovenstaande afbeeldingen komen van Pinterest.