juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

raamfolie

Raamfolie kopen

De mooiste raamfolie kan je online kopen via WindowDeco. Hier is het mogelijk om de mooiste creaties te laten ontwerpen. Veel bedrijven, maar ook particulieren hebben inmiddels dit bedrijf gevonden. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een sticker, maar ook folie zit hier in het assortiment. Voordeel van deze folie is dat je het makkelijk op kan plakken en nog beter eraf kan halen. Er blijft namelijk geen lijm op de ramen zitten wanneer je het eraf wilt halen. Want daar kan ik alles over vertellen toen ik na een paar jaar had besloten om de huidige plaksels van mijn ramen af te halen.

raamfolie

Tijdelijke raamfolie kopen

Een paar maanden geleden was onze dochter jarig en hiervoor hadden wij een speciaal folie voor laten ontwerpen. Hiervoor hadden wij een foto van haar laten maken en samen met haar leeftijd op een folie laten drukken. Het leuke hiervan is dat je dit makkelijk op de ramen kan plakken en eer nog veel makkelijker eraf kan halen.

Onze dochter was helemaal blij met haar mooie foto op de ramen. En heeft deze nu op haar kamer hangen op een spiegel. Volgend jaar gaan wij weer kijken voor een leuke actie bij WindowDeco, voor onze dochter. Maar eerst zijn wij nu zelf aan de beurt om een mooie raamdecoratie te laten maken voor in de keuken.