juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

houten visgraat vloer

Prachtige vloer die overal past

Een houten visgraat vloer kun je in iedere ruimte en elke woning neerleggen, de keus in deze vloeren is zo groot dat deze zowel in een modern als een klassiek interieur past. Door de jaren heen is de vloer veranderd, voorheen alleen te bewonderen in oudere gebouwen. Vandaag de dag overal te bewonderen, in een nieuwbouwwoning heb je een mooie strakke vloer die je kunt combineren met vloerverwarming. De vloer is van hoge kwaliteit, omdat je anders niet het perfecte motief krijgt, Knulst vloeren blinken uit als het gaat om kwaliteit.

Belangrijke kenmerken

Wil je een houten visgraat vloer perfect leggen, dan is het van groot belang dat alle delen exact even lang en breed zijn. Wel is bij Knulsthoutenvloeren.nl de vloer in verschillende maten te leveren, dit kun je zien in de webshop van het bedrijf. Voordat je begint met het leggen van de vloer, moet er een ondervloer gelegd worden van bijvoorbeeld spaanplaat. De visgraat stroken worden verlijmd en genageld op de ondervloer, omdat de vloer een enorm assortiment heeft vind je altijd wel een mooie passende vloer voor je woning. Welke kleur je ook zoekt, een passende kleur vind je altijd door de vele houtsoorten.

Kies de vloer die bij je interieur past

Een houten visgraat vloer heb je in zoveel houtsoorten en verschillende kleuren, dat je altijd wel een mooie kleur en houtsoort vindt die bij je interieur past. Weet je nog niet precies wat de mogelijkheden zijn of welke vloer je moet nemen, dan zitten de medewerkers van knulsthoutenvloeren.nl voor je klaar om je antwoord te geven op al je vragen. Wanneer je het niet overzichtelijk vind om alle vloeren op internet te zien, kun je ook de papieren brochure aanvragen om deze op je gemak te kunnen bekijken.