juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Ooit gedacht aan muurstickers?

Wist jij dat je met muurstickers onwijs veel kunt doen? Leuke kleuren, prachtige designs en niet te vergeten dat het je muur ontzettend opfleurt! De diverse afmetingen die je kunt bestellen op de website van Plakhetzelf.nl zijn geweldig. Dan heb ik het trouwens nog niet gehad over de onwijs snelle bezorging!

Zelf waren wij ook al een tijdje opzoek naar een manier om onze kale muur op te fleuren. Meerdere keren hebben wij op het internet gezocht naar tips. Daar zag ik al wel vaker dat je met muurstickers veel kunt doen. Op zich leek ons dat ook een erg leuk en zeer eenvoudige manier om het op te lossen. Alleen konden wij maar geen leuke sticker vinden om te plakken op de muur. Een vrolijke kleur op de muur is wat dat betreft best leuk, het moet wel kloppen met de rest van het interieur. Hierdoor ben ik wederom op het internet gaan zoeken. Ditmaal kwam ik terecht op de website van Plakhetzelf.nl. Op deze website zag ik al wel dat je voldoende keuze hebt. Niet te vergeten dat je het eenvoudig via het internet kunt bestellen.

Keuze uit de muurstickers gemaakt

Zo ben ik in het assortiment van dit bedrijf gaan kijken. Toch had ik hier meteen al twee leuke designs gevonden die ik maar al te graag wilde hebben. Aangezien de kosten zeer aantrekkelijk waren heb ik ervoor gekozen om deze allebei te bestellen!