juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

LED lampen voor thuis, van Euro led shop

Iedereen wil tegenwoordig een steentje bijdragen aan het milieu, ook al is dat om hun eigen portemonnee te sparen. Een van de grootste besparingen kan namelijk worden gedaan op jouw elektriciteitsverbruik. Het gemiddelde huishouden verbruikt namelijk veel meer energie dan nodig is. De grootste verspilling treedt op bij verlichting. Gelukkig kan Euro led shop jou helpen om tot wel honderden euro’s per jaar over te houden. Je kan namelijk veel geld besparen door jouw verlichting te vervangen door LED lampen. LED lampen komen in verschillende vormen en maten, en zijn in staat elk gewenst lichttype te creëren.

LED lampen in huis

Een huis moet goed verlicht worden, je wil immers in de avond wel nog iets kunnen zien. Daarom is ieder huis uitgerust met een plethora aan verschillende lampen. Sta-lampen, paneellampen en inbouwspots vind je overal terug. Deze verlichting vreet zonder dat je het doorhebt veel stroom. De LED lampen van Euro led shop brengen hier verandering in.

Waar een normale halogeenspot 25 Watt verbruikt, verbruikt een LED lamp slechts 3 tot 5 Watt. Vervang je al jouw lampen thuis met LED lampen, dan bespaar je al zo 5 tot 8 keer zo veel kosten aan jaarlijkse verlichting. Dat is echter niet het enige voordeel, LED lampen gaan ongeveer 6 keer zolang mee dan welk ander type lamp. Uw totale besparing is dus gigantisch. Hierdoor zijn LED lampen niet alleen een zuinige aankoop, het is ook nog eens een goede investering in de toekomst.

 

De kwaliteit van Euro led shop

LED lampen zijn van zichzelf al erg betrouwbaar, toch wil Euro led shop er zeker van zijn dat jij de beste kwaliteit krijgt. Daarom geeft Euro led shop jou standaard 3 jaar fabrieksgarantie op LED lampen. Hierdoor bent u er zeker van dat een aankoop van LED lampen absoluut het geld waard gaat zijn.

Euroledshop.nl; LED spots, lampen en panelen voor de beste prijs.

In de webwinkel vindt u een groot aanbod aan verschillende typen LED lampen, zo vind je hier inbouwspots, opbouwspots, panelen en nog veel meer. Of je nu simpelweg jouw huidige verlichting wil vervangen of een geheel nieuw systeem wil maken alles is mogelijk. Ben je op zoek naar een grote hoeveelheid LED lampen voor een grote klus? Neem dan contact op met de klantenservice, dan zullen ze een offerte opstellen.