juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Nettenshop

Het voordeel van afdekzeilen en doeken

Heb jij verschillende producten ergens staan en moeten die beschermd worden tegen weer en wind? Dan kan je gebruik maken van een afdekzeil om jouw spullen te beschermen. Zo’n afdekzeil zorgt er namelijk ook voor dat je spullen worden beschermd tegen regen, verkleuring, viezigheid en beschadiging. Bij Nettenshop kun je verschillende soorten afdekzeilen en doeken verkrijgen die je op maat kunt bestellen. Heb je dus bijvoorbeeld spullen in de tuin staan die in de herfst en winter bescherming nodig hebben, zoals een loungebank met kussens of overige producten? Of heb je een afdekzeil nodig voor de producten in je aanhangwagen? Bekijk dan eens het assortiment van Nettenshop.

Het assortiment van Nettenshop.nl

Zoals vermeld worden de doeken en zeilen dus speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarom is het handig om te weten hoeveel meter zeil je nodig hebt. Daarbij wordt het aangeraden om wat extra meters te bestellen, zodat je er zeker van bent dat alle producten onder het zeil passen. Daarbij heb je dan ook wat speling in het zeil als je wat extra producten moet beschermen. Als je een mooi doek hebt uitgekozen in een bepaalde kleur, kan je deze bestelling gemakkelijk online plaatsen. Dit wordt vervolgens speciaal voor jou gemaakt, waardoor je na 10 dagen jouw bestelling zult ontvangen. Heb je dit echt met spoed nodig? Geef dit dan aan bij de bestelling. Je betaalt een extra toeslag waardoor je dit met spoed zult ontvangen, namelijk al binnen 48 uur. Naast deze afdekzeilen biedt Nettenshop nog meer producten aan, zoals valnetten en sportnetten.

De verschillende afdekzeilen

De afdekzeilen zijn er voor verschillende doeleinden. Je kan bijvoorbeeld het zeil in de winter voor iets anders gebruiken dan in de zomer. Mocht je nou nog vragen hebben over de verschillende producten, neem dan gerust even contact op met de klantenservice. Zij kunnen je meer vertellen over de verschillende doeken en zeilen. De doeken zijn daarbij ook verkrijgbaar in verschillende felle en donkere kleuren. Het is dus maar net wat voor kleur jij wilt hebben.