juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

logo keukenspeciaal

Een quooker alternatief

Wil je niet meer wachten totdat het water warm is en direct kunnen genieten van een kopje thee of direct kunnen beginnen met koken? Dan is een quooker alternatief de ideale oplossing voor in jouw keuken. 

De quookers van Keuken Speciaal

Een quooker alternatief is de ideale oplossing voor het niet langer meer wachten tot het water uit de kraan warm is. Zo kun je met deze kraan direct genieten van een kopje thee. Het warme water dat uit de kraan komt is tussen de 50 en 65 graden en er kan ook direct kokent water uit de kraan komen. Als je direct kokend water uit de kraan krijgt hoef je niet langer meer te wachten tot het water kookt en kun je direct beginnen aan het bereiden van jouw maaltijd. Een quooker alternatief biedt ook meer veiligheid in de keuken omdat je jezelf nu niet mee zorgen hoeft te maken over een waterkoker die om kan vallen. De boiler van de kraan is zeer compact en verbruikt zeer weinig energie. Je kunt ook precies de hoeveelheid water uit de kraan krijgen die jij nodig hebt dus je gooit niet lager water weg dat je niet nodig hebt. 


Een zeer groot assortiment 

Een quooker kraan van een goede kwaliteit en vele andere sanitair producten vind je in het assortiment van Keuken Speciaal. Dit bedrijf is zoals de naam al doet vermoeden echte experts in de keuken. Het bedrijf biedt en zeer groot assortiment aan waardoor je altijd het product zult vinden waar jij naar op zoek bent.