juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Logo Boilermarkt

Een keukenboiler van 10 liter

Een keukenboiler 10 liter is erg handig voor in de keuken. Een boiler van dit formaat past namelijk gemakkelijk in een keukenkastje of is gemakkelijk aan een muur in de keuken op te hangen. Een boiler van 10 liter is ideaal voor een vaatwasser en wanneer je regelmatig de afwas met de hand doet. 

De voordelen van een keukenboiler 

Een keukenboiler 10 liter is handig voor een vaatwasser en wanneer de afwas regelmatig met de hand gebeurd. Er zijn ook keukenboiler van 5 en 15 liter. Een keukenboiler van 5 liter is de perfecte oplossing voor een vaatwasser en wanneer je bent toegewezen op het afwassen met de hand is de boiler met een inhoud van 15 liter de ideale boiler. Het plaatsen van een boiler geeft super veel voordelen en gemakken in het huis. Wanneer er een keukenboiler is geplaatst zul je zo goed als direct warm water uit de kraan krijgen en zullen er al snel 4500 cv starters per jaar worden bespaard. Zo zal het achtergelaten opgewarmde water in de leidingen niet verspild worden. Een keukenboiler van het merk Stiebel heeft een energielabel A. Dit energielabel houdt in dat de boiler erg weinig energieverbruik wordt goed is voor het milieu en de energie rekening. Een keukenboiler is tevens ook onderhoudsvrij. 

Het monteren van een keukenboiler 

Een keukenboiler brengt dus zeer veel voordelen met zich mee. Het plaatsen van een keukenboiler is erg gemakkelijk uit te voeren met een gemakkelijk boileraansluitset. De keukenboiler dient ten allen tijde rechtop te worden gemonteerd.