juli 19, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Logo-Unilux

Een deurhor van Unilux

Ben je op zoek naar een kwaliteits deurhor? Dan ben je bij Unilux aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt namelijk horren aan die in Nederlandse fabrieken worden gefabriceerd waardoor zij garant staan voor de kwaliteit van de horren die zij aanbieden.

De introductie van de plisséhordeur 

Unilux introduceerde in 1999 als eerst in Europa de Japanse plisséhordeur. Deze hordeur was erg geliefd en de meest verkochte hordeur in Nederland. in 2013 werkt dit verouderde model vervangen met de plisséfit. Deze hordeur is wanneer je deze niet gebruik zo goed als onzichtbaar. Het frame van deze hor is versterkt en de kwaliteit van het gaas is verbeterd. hierdoor het zelfs voor de kleinste insecten niet meer mogelijk om de woning binnen te vliegen. 

horren

Zeer positieve reviews en een hoog klant gemiddelde 

De voorgaande klanten van Unilux zijn allemaal zeer tevreden over de goede service en de kwaliteit van de horren die zij bij Unilux hebben gekocht. Daarom heeft het bedrijf ook een klant gemiddelde van een 8,5. De zeer positieve reviews die deze voorgaande klanten hebben geschreven zijn allemaal zeer gemakkelijk terug te vinden op de website van Unilux.