juni 15, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Bulthaup keukens

Bulthaup keukens stelt jouw droomkeuken samen

Bulthaup keukensBen jij op zoek naar een op maat gemaakte keuken die een leven lang meegaat? Dan kan ik Bulthaup keukens van harte aanbevelen. Dit is een toonaangevend bedrijf dat tot de absolute top behoort. Ik kan dan ook met recht zeggen dat ze hier enorm professioneel en specialistisch te werk gaan. Mijn man en ik hebben nu onze droomkeuken en daarom deel ik deze tip graag met jullie!

Al jouw wensen worden uitgewerkt

Bij Bulthaup keukens worden al jouw persoonlijke wensen en eisen meegenomen in het ontwerp. Wij werden hier dan ook erg goed geadviseerd en hebben zelf ook uitgelegd hoe wij het voor ons zien. Het is belangrijk dat de keuken goed past bij jou en de rest van je interieur, maar je moet ook rekening houden met kleur- en materiaalgebruik. Omdat wij twee kleintjes hebben wilde ik graag een veilige keuken die makkelijk schoon is te houden. Ook wordt de keuken bij ons thuis gewoon heel veel gebruikt, dus er moet genoeg ruimte zijn om pannen en dergelijke op te bergen. De adviseur raadde mij aan om voor de afwerking van de keukenkastjes kunststoffolie te kiezen. Dit ziet er mooi uit maar is ook nog makkelijk schoon te houden. Ik vond het erg fijn dat er zo goed met ons werd meegedacht zodat onze droomkeuken steeds beter in beeld kwam.

Bulthaup keukensCompleet op maat gemaakte keuken

Met de hulp van Bulthaup keukens krijg je echt een keuken die compleet op maat is gemaakt en met alle opties die je wilt. Wij waren in ieder geval direct enthousiast toen we het ontwerp zagen en hebben akkoord gegeven. Ik kon niet wachten om onze nieuwe keuken te zien! Binnen de gestelde termijn werd onze keuken geleverd en gemonteerd door mensen van Bulthaup keukens en hij ziet er echt prachtig uit. Dit is dus echt een aanrader.