juli 19, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Meubels op maat maken

Meubels op maat maken door Wortman Meubelen

Meubels op maat maken, dat kan bij Wortman Meubelen. Voor ons nieuwe huis konden we bij de gewone meubelwinkels niet slagen. We hadden een bepaald idee in ons hoofd voor een kast maar ondanks dat we een heleboel meubelwinkels hebben bezocht, kwam niks in de buurt van onze wensen.

Meubels op maat maken naar je eigen wensen

MeubelsVia via hoorden we van de mogelijkheid van meubels op maat maken bij Wortman Meubelen. Zo kwamen we bij Wortman Meubelen terecht. We werden direct heel prettig ontvangen. Tijdens het gesprek vertelden we onze wensen en werd er direct al druk geschetst. Ze wisten precies de juiste vragen te stellen zodat het echt duidelijk was wat we wilden. Bovendien werden we ook meteen gerustgesteld dat onze droommeubels prima gemaakt konden worden, helemaal naar onze wensen. Hier waren we natuurlijk erg blij mee. Ook kregen we direct een voorlopige prijsopgave. 

Bepaal zelf de stijl, afmetingen en houtsoort

Het voordeel van meubels op maat maken is dat je alles zelf kunt bepalen. De stijl, de afmetingen en de houtsoort. Of je nu van strak en modern houdt of juist van landelijk of klassiek, bij op maat gemaakte meubels is alles mogelijk. Wat betreft de houtsoorten heb je ook verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor teak hout maar ook voor noten, kersen, eiken, grenen of hpl en melamine. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en sfeer.

Alles is mogelijk

Wortman MeubelenVrijwel alle op maat gemaakte meubels zijn mogelijk. Van een boekenkast tot bedombouw en van tafels tot kastenwanden. Ben jij ook geïnteresseerd in meubels op maat maken? Ga dan eens langs bij Wortman Meubelen. Ze zijn gevestigd aan de Energieweg 1 in Alphen aan den Rijn. Op maandag zijn ze gesloten maar van dinsdag tot en met zaterdag kun je vanaf 9.00 uur terecht. Kijk ook eens op de website naar wat ze allemaal al gemaakt hebben.